ruimtetehuur_header


exposities vergaderen workshops


ruimtetehuur05


Bij Egberts Lent kun je ruimte huren. We beschikken over een sfeervolle vergader-/trainingsruimte en een grote authentieke boerenschuur.

Vergader-/trainingsruimte De vergaderruimte is geschikt tot ongeveer 20 personen (dit is afhankelijk van de activiteit). Of het nu gaat om een vergadering, lezing, training, workshop, dagje op de hei met collega’s, een receptie, de ruimte biedt alles wat je wil, te midden van prachtige natuur.

Prijzen trainingsruimte
1/2 dag € 95,00
hele dag € 175,00

De trainingsruimte is ook ‘s avonds, in het weekend of voor een langere periode te huren. De prijzen zijn inclusief koffie en thee.


Schuur De grote boerenschuur is tevens te huur, na overleg over de te houden activiteit. Zowel de boerenschuur alsook de trainingsruimte zijn perfect voor een expositie.

Catering Een lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. En een heerlijke lunch, maaltijd of high tea gemaakt van wilde bloemen en planten, uit de directe omgeving van de boerderij kan ook. Daaraan kun je tevens een korte wandeling koppelen, zodat je van de gids uitleg krijgt over wat je zoal met wilde bloemen en planten kunt maken.

Activiteiten Als je een frisse neus wil halen, wandelend of per kano, kunnen we een gids regelen die het gebied op zijn duimpje kent. Ook een kookworkshop met wilde bloemen en planten uit de directe omgeving van Egberts Lent is een erg leuke en verrassende activiteit. Deze activiteiten zijn in overleg mogelijk, mits de agenda van de gids het toelaat.

Beschikbaarheid Bel ons of stuur een email als je meer wilt weten of als je een ruimte wilt bekijken of boeken.
Email: info@egbertslent.com
Telefoon: Léonie Dijkema 06-46290239, Arie Mulder 06-19452530ruimtetehuur02

ruimtetehuur03ruimtetehuur01

ruimtetehuur04


@